De winkelwagen is leeg


DOMOTEX

DOMOTEX
10-01-2020 - 13-01-2020

DOMOTEX is de toonaangevende vakbeurs voor floorcovering. Volgende editie: 10 - 13 januari 2020 in Hannover, Duitsland. De keuze voor een type vloer speelt een belangrijke rol in binnenhuisarchitectuur. Het is dus niet verrassend dat DOMOTEX - 's werelds grootste beurs voor vloeren - een belangrijke datum is in de agenda van talloze busines professionals.

Geen andere beurs biedt een dusdanig compleet aanbod vanuit de markt, geen platform geeft zo veel gelegenheid om nieuwe contacten op te doen of bestaande contacten te onderhouden. Of je nu op zoek bent naar nieuwe leveranciers, naar specifieke producten of hoopt meer te vernemen van jouw specifieke vakgebied tijdens de vele seminars en voordrachten, deze toonaangevende vakbeurs is een absolute must in jouw agenda.

Geheel in lijn met het motto van Domotex - "The World of Flooring" - elke productgroep en trend wordt in detail getoond op DOMOTEX Hannover. Of het nu gaat om hand- en machine- vervaardigde karpetten, textiele en elastische vloerbedekking, parket en laminaatvloeren, LVT's, ondervloeren etc. Ook apparatuur en technieken om vloeren te leggen komen ruimschoots aan bod.

Vakbezoekers komen vanuit de groothandel en retail, vanuit de architectuur en interior design. Ook vele geschoolde vloerenleggers weten de weg naar DOMOTEX. Zij verkrijgen een volledig beeld van de markt zodat zij zowel leveranciers als producten, prijzen en leveringsvoorwaarden met elkaar kunnen vergelijken. Een brede range aan specifieke events, branche-meetings en seminars biedt de mogelijkheid om kennis te vergaren en bepaalde onderwerpen verder uit te diepen.


Links

De laatste nieuwsberichten vindt u hier


Exposeren

pdfDOMOTEX 2020 | Aanmeldprocedure SHOP
pdfDOMOTEX 2020 | Brochure The World of Flooring
pdfDOMOTEX 2020 | Deelnamevoorwaarden en prijzen
pdfDOMOTEX 2020 | Informatie Fair Packages


Officiële website

Bezoek de officiële website
Nieuwsbrief

Schrijf hier in voor de nieuwsbrief
Beursfoto's

Beurslocatie