De winkelwagen is leeg


CeMAT Southeast Asia

CeMAT Southeast Asia
20-03-2019 - 22-03-2019

Als belangrijkste evenement voor de industrie, biedt CeMAT SOUTHEAST ASIA het perfecte podium voor tal van internationale fabrikanten om hun innovatieve ideeën presenteren.

Gedigitaliseerd, geïntegreerde en geautomatiseerde - Industrie 4.0 is de drijfveer van de toekomst van de logistiek. CeMAT SOUTHEAST ASIA zal worden presentatie van een breed scala van productinnovaties en oplossingen gebruik te maken van alle nieuwe mogelijkheden voor de toekomst.

Wereldwijd netwerksystemen, efficiënte automatisering en nieuwe verpakkingsoplossingen domineren de industrie. In lijn met zijn pioniersrol, heeft Zuidoost-Azië zich gevestigd als één van de snelst groeiende regio's ter wereld.

In 2019, zal Jakarta gastheer zijn van deze toonaangevende vakbeurs voor intra logistiek en supply chain management.

CeMAT Worldwide
Niet alleen in Hannover, maar ook in de rest van de wereld timmert de Deutsche Messe hard aan de weg om zich op nieuwe markten te bewegen en haar succesvolle CeMAT formule uit te bereiden. De CeMAT beurzen geven de internationale handel op het gebied van intralogistiek en supply chain management een absolute boost. Bekijk hier een overzicht van alle CeMAT beurzen.


Links

De laatste nieuwsberichten vindt u hier.


Exposeren

pdfCeMAT Southeast Asia 2018 | Factsheet
pdfCeMAT Southeast Asia 2018 | Post show report


Persinformatie

pdfCeMAT SOUTHEAST ASIA | Deutsche Messe expands CeMAT portfolio


Officiële website

Bezoek de officiële website
Nieuwsbrief

Schrijf hier in voor de nieuwsbrief
Beursfoto's

Beurslocatie