De winkelwagen is leeg

Over Hannover Consultancy

Nederlandse bedrijven halen graag profijt uit hun beursdeelname.Wij zijn ervoor om u te helpen. Of u nu beursexposant, bezoeker of journalist bent:wij willen van uw beursbezoek een succes maken. Daar begeleiden wij u graag mee. Dit is voor u kosteloos.

Wij zijn ervan overtuigd dat samen met alle ter beschikking staande digitale communicatiemiddelen van nu persoonlijk contact van wezenlijk belang is. Een beursdeelname is een zeer effectieve en efficiënte manier om uw bedrijf te presenteren en voor veel verschillende doeleinden uitermate geschikt. Of u nu een net startende ondernemer bent met het doel naamsbekendheid te creëren of een grote multinational die zijn allernieuwste productinnovatie kenbaar wil maken, op de juiste beurs en met de inzet van de juiste tools bereikt u uw doelstellingen.

Het exposeren op een beurs vergt een hoop tijd en organisatietalent van bedrijven. Het begint al bij de beurskeuze, want op welke beurs komt uw bedrijf het beste tot zijn recht? En heeft u eindelijk bedacht welke beurs het gaat worden, in welke hal of standplaats heeft u de meeste kansen gespot te worden door uw doelgroep? Welke evenementen zijn voor interessant om aan deel te nemen op een beurs? En nu hebben we het alleen over de aanmelding, er komt natuurlijk veel meer bij kijken van standbouw tot bedrijfsprofiel, van uitnodigen van potentiële bezoekers tot matchmaking.

Hannover Consultancy helpt u graag verder, van de aanmelding tot de daadwerkelijke beursdeelname. Wij hebben contacten over de hele wereld en in de meest uiteenlopende vakgebieden. Omdat wij al 18 jaar in het vak zitten hebben wij veel ervaring en expertise wat betreft uw gehele beursdeelname, van de voorbereiding, coördinatie en organisatie tot de marketing. Ook bieden wij bedrijven geregeld andere vormen van beursdeelnames aan, bijvoorbeeld via onze eigen (thema) paviljoens.

Wij merken regelmatig dat zelfs de meest doorgewinterde exposanten niet alle opties benutten die hun worden aangeboden omdat men simpelweg niet op de hoogte is of er geen tijd voor heeft. Zonde, want vaak zijn deze opties kosteloos of het is standaard inbegrepen in uw beurspakket zonder dat u er erg in heeft. Wij kunnen ervoor zorgen dat u een optimaal resultaat behaalt uit uw beursdeelname. Nieuwsgierig geworden of wij u kunnen helpen? Neem met ons contact op! Op de contactpagina vindt u hoe u ons het beste kunt bereiken.