De winkelwagen is leeg

Partners van Hannover Consultancy

multiplikatoren content image position right left

Als Nederlandse vertegenwoordiging van de Deutsche Messe hebben wij dagelijks contact met bedrijven, organisaties en personen uit uiteenlopende vakgebieden. Of het nu gaat om beursdeelname of beursbezoek. Wij geven graag tips hoe u een beursdeelname of beursbezoek kunt aanpakken. Vaak maken wij ook gebruik van partners, die ons op uiteenlopende vakgebieden bijstaan. Partners met wie wij een langdurige relatie hebben en die u als exposant of beursbezoeker een meerwaarde geven. Indien gewenst kunnen wij u bijvoorbeeld in contact brengen met diverse partijen en geven wij tips over reizen naar en hotels in Hannover. Op deze manier maken wij het bezoeken van de beurzen van de Deutsche Messe extra gemakkelijk een efficiënt.

Waarom?
Wij vinden het belangrijk dat vakbezoekers hun beurs weten te bereiken, kennis wordt vergroot en zodoende internationale handel en samenwerking wordt bevorderd.

Meer weten?
Wilt u partner worden van Hannover Consultancy neem dan contact met ons op:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 (0)18 69 30 50

Onze Partners:

Heliview

logo heliviewct

Heliview heeft zich ontwikkeld tot specialist op het gebied van specifieke busines-to-business informatie. Heliview levert deze informatie via haar congressen, opleidingen, diverse round tables, maar ook via haar netwerk van online portals.

Brederode

logo brederode print

Brederode Expo is een resultaatgerichte Full Service standbouwer. We werken samen met exposanten én organisatoren aan klinkende resultaten. We bedenken. We ontwerpen. We begeleiden. We bouwen. Op maat, uniform én daar tussenin. Op tijd en binnen budget. Van kleinschalige evenementen tot wereldbeurzen. Puttend uit meer dan een halve eeuw ervaring, opgedaan tijdens beurzen over de hele wereld.

Tradefairs

Trade Fairs nl ORIGINEEL

TradeFairs.nl is specialist in het organiseren van complete 1-daagse chartervluchten naar internationale vakbeurzen (inclusief transfers, reisbegeleiding, alle luchthavenbelastingen, eventueel entreekaart en parkeerkaart Rotterdam The Hague Airport). Naar een aantal beurzen zoals de Hannover Messe in Hannover en de Meubelbeurs in Milaan én naar beurzen buiten Europa, bieden wij ook meerdaagse arrangementen met vluchten hotel, lokaal vervoer en reisbegeleiding. Hieronder ziet u een kleine selectie van onze speciale reizen.

Meggelaars Vertalingen

Meggelaars Vertalingen zorgt voor perfecte Duitse vertalingen. Of het nu gaat om produkt- of bedrijfsbrochures, persteksten of handleidingen. Neem contact op met Ben Meggelaars; Telefoon +31 413 253 639, E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.